Surdegsbröd

Okej, erkänner direkt- detta bröd tar TID att göra. Men vilken skorpa och smak brödet har. Receptet kommer från Pain de Martin. Total tid med jäsning och vikning tar det ca 12 timmar. Själv lät jag mitt bröd jäsa i en brödkorg i vinkylen över natten så det tog så klart längre tid då.D3EB60EB-7F2D-4029-B520-661E8458BB98.JPG

Surdegsbröd- enklare bröd

Här är länken till receptet – http://paindemartin.se/2013/04/annu-enklare-brod/ .  Jag använde inte rågmjöl utan bara vetemjöl samt att jag hade ugnen på 220 grader.

 

Annonser
Det här inlägget postades i Bakat, Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s